Despre Nicoleta Aurora Ionescu

foto site

 

Cine este Nicoleta Aurora Ionescu?

Nicoleta este cunoscută pentru experienţa în comunicare şi lucru cu oamenii, în special în mediul non profit, fiind membru fondator şi preşedintele Asociaţiei Încredere, pentru sesiunile sale individuale şi de grup de consiliere pentru dezvoltare personală şi de life coaching,  dar mai ales pentru activitatea sa de scriitor, fiind până în prezent autoarea a două cărţi de literatură motivaţională şi de dezvoltare personală  “Drumuri” şi “Roata”, inspirate din propria experienţă de viaţă, publicate în Craiova în 2012 şi în 2013.

Absolventă a Facultăţii de Litere şi Istorie în cadrul Universităţii din Craiova, Nicoleta a fost ulterior pasionată de dezvoltarea personală, participând la numeroase cursuri şi seminarii motivaţionale şi de inteligenţă emoţională.

În prezent este consilier pentru dezvoltare personală, cod COR 242324,  având formare completă şi competenţe la standarde înalte pentru a facilita sesiuni individuale şi de grup.

Nicoleta omul

Când nu este la cabinet, Nicoleta îşi petrece  timpul cu copilul ei Tudor, un copil special, pe care îl consideră darul vieţii ei sau este în faţa laptopului, scriind pentru un cititor pasionat de dezvoltarea personală. 

 

ASOCIATIA

incredere

Suntem aici

CONTACT

Asociatia Incredere
Str. Brândușa.nr. 1
Craiova, jud. Dolj

+40729 869 275

NE GASITI SI PE:

JoomShaper