,,Noi insistăm că dacă ceva nu pote fi măsurat, analizat, testat şi dovedit prin metode ştiinţifice, nu există. Prin urmare, eliminăm din rândurile lucrurilor folositoare tot ce are legătură cu percepţia extrasenzorială, câmpuri mentale, gândire pozitivă sau orice fenomen nemăsurabil şi inexplicabil”.

                                                                                           Neal Donald Walsch

Acelaşi lucru îl putem spune şi despre tratamentele energetice. În tratamentul energetic ne folosim de mâini pentru vindecare. Să pui mâna pe cel rănit sau bolnav, la fel cum mama pune mâna pe locul lovit sau rănit al copilului, este un instinct natural, folosit de milenii. Atingerea umană înseamnă vindecare şi dragoste. Această energie este aceeaşi pe care o folosesc practicanţii Reiki. Vindecatorul Reiki are acces la această energie într-un mod mai eficient datorită INIŢIERII (punerea pe lungimea de undă cu energia Reiki).

INIŢIEREA îi creşte vindecătorului propria energie vitală, conectându-l în acelaşi timp cu energia universală. Reiki nu este numai pentru cei care vor să devină terapeuţi, ci şi pentru oamenii simpli care doresc să se perfecţioneze din punct de vedere spiritual. Este un mod foarte bun de abandonare a vechilor obişnuinţe sau dependenţe şi de vindecare la nivel mental şi emoţional. Folosind această metodă de a vindeca o problemă, se pot vindeca de nenumărate ori şi alte afecţiuni. De multe ori durerea apare în cu totul alt loc decât unde este afecţiunea.

Trebuie ţinut cont de către terapeut că bolile îşi au originea în modificările produse în trupurile emoţional şi mental, transmise ulterior trupului fizic.

DACĂ REDUCEM CAUZA, EFECTUL DISPARE.

Deci, ENERGIA FRICII TREBUIE MUTATĂ ÎN DRAGOSTE. Acest lucru înseamnă să dăm pacientului sprijin prin iubire. Acceptând confesiunea pacientului, îi dăm acestuia posibilitatea să descopere el însuşi sursa răului. Se întâmplă uneori ca vindecarea să fie blocată voit de către pacient. De aceea, întotdeauna trebuie ca pacientul să-şi dea acceptul să fie vindecat.

Prin tratamentul Reiki se permite creşterea vibraţiei persoanei şi înlăturarea blocajelor energetice şi a energiilor negative, uzate. Reiki se aplică fără concentrare, deoarece energia Ki are inteligenţă proprie şi se îndreaptă acolo unde este nevoie, conducând în final la vindecare. În general, senzaţiile descrise de pacienţi în timpul tratamentului variază, de la persoanele nonsenzitive (cele care nu simt nimic) la cele echilibrate senzitiv (care simt căldură, frig, înţepături uşoare, furnicături), până la cele foarte senzitive care chiar pot să simtă energia cum se scurge prin corp, de-a lungul meridianelor energetice.

Cabinetul de terapii complementare funcţionează în cadrul Asociaţiei ,,INCREDERE” şi asigură servicii gratuite pentru persoanele cu dizabilităţi.

Programarea se face individual, telefonic la nr. 0755 318162 sau la sediul cabinetului situat in cadrul policlinicii Angelis et.I, Strada CD Fortunescu, Nr.20, Craiova.

ASOCIATIA

incredere

Suntem aici

CONTACT

Asociatia Incredere
Str. Brândușa.nr. 1
Craiova, jud. Dolj

+40729 869 275

NE GASITI SI PE:

JoomShaper